Clubfestival 2022

Gezien de Coronabeperkingen opgelegd door de overheid is het onmogelijk op 29/1/2022 het filmfestival van de BFC te organiseren. Vandaar dat de aankondiging doorstreekt is.

Het bestuur zoekt een nieuwe datum. Zij is zich bewust dat het niet doorgaan van de clubwedstrijd een domper is op de ambities van haar leden. Iedereen wenst immers zijn producties onder de beste omstandigheden te projecteren, zodat een onafhankelijke jury de filmproducties kan beoordelen.

Wij informeren iedereen van zodra wij een nieuwe datum hebben vastgelegd. Dan zal onderstaande tekst,  met een nieuwe datum, terug,  niet doorstreept, kunnen verschijnen.

Op zaterdag 29/1/2022 vindt in het CC Ermenrike te Kieldrecht het jaarlijkse filmfestival van de leden van de Beverse FilmClub plaats.

De leden tonen hun films aan de aanwezige jury die een beoordeing van deze films maakt  en de laureaat aanduidt.

De leden en hun sympathisanten zijn van harte welkom op deze clubwedstrijd.

Om mee te doen verklaren de leden zich accoord met het hierbij gevoegde reglement, en schrijven ze hun film(s) in met het bijgevoegde inschrijvingsformulier. ( 1 formulier per film)

De films worden via WeTransfer overgemaakt aan de voorzitter Marc Huygelen op het email adres:  huygelen.marc@gmail.com

Veel succes.

Marc Huygelen